Buletin Info

Vrei sa primesti ultimile materiale pe mail? Inscrie-te la buletinul info!

Comentarii recente

 Prognoza meteo

Clipe…alese

Niște șoapte...

Soarele apune la:

Mesaj din partea președintelui pentru biserica din Adâncata!

Care este situația vieții tale de creștin? Te aduce fiecare zi mai aproape de Domnul sau te îndepărtează de El?

Prelegerile pentru Săptămâna de Rugăciune din acest an, „Și ei au mers după El”, se concentrează pe tema „Redeșteptarea și viața creștină”, arătându-ne cum putem avea o relație vibrantă, fericită şi împlinită cu Dumnezeu. Nu pierdeți niciuna dintre prelegerile acestea speciale, care trec dincolo de aparențele exterioare și țintesc direct spre inimă.

În prelegerea din primul Sabat, ne așezăm la picioarele lui Isus ca să descoperim din Predica de pe Munte planul pentru o viață creștină autentică. Pe parcursul prelegerilor din timpul acestei săptămâni, pastorul Larry Lichtenwalter ne încurajează să examinăm: cine suntem, de ce facem ceea ce facem și de ce contează ce facem. Privind la problemele vieții practice – materialismul, sexualitatea, petrecerea timpului liber, relațiile interpersonale și integritatea – pastorul Larry Lichtenwalter se concentrează pe modul în care Duhul Sfânt îi poate schimba și redeștepta pe toți cei care doresc să urmeze îndrumarea Sa.

După ce vom parcurge în întregime tema „Redeșteptarea și viața creștină”, vom încheia Săptămâna de Rugăciune cu un cuvânt inspirat al lui Ellen White. Dacă aveţi şi copii în familia dumneavoastră (sau dacă, pur și simplu, vă plac povestirile minunate), asiguraţi-vă că nu vor fi lăsaţi deoparte. Citiţi împreună cu ei materialele pregătite special pentru copii, scrise de Saustin Mfune, director asociat la Departamentul Copii din cadrul Conferinței Generale. Fie ca Domnul să binecuvânteze biserica Lui din Adâncata care studiază și se roagă în timpul acestei Săptămâni de Rugăciune.

Ted N. C. Wilson, preşedintele Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea

Prelegerile se pot descarca de aici in format pfd.

VN:F [1.9.22_1171]
Cum ți-a plăcut articolul?
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Mesaj din partea președintelui pentru biserica din Adâncata!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
Share

Scrie un comentariu

 

 

 

Puteti folosi aceste taguri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 1.228.041 bad guys.