Buletin Info

Vrei sa primesti ultimile materiale pe mail? Inscrie-te la buletinul info!

Comentarii recente

 Prognoza meteo

Clipe…alese

Niște șoapte...

Soarele apune la:

100 de zile de rugaciune

100 de zile de rugaciune

Credincioși adventiști de ziua a șaptea din întreaga lume sunt chemați să se roage pentru revărsarea Duhului Sfânt în timpul Sesiunii Conferinței Generale, ca parte a apelului la redeșteptare și pregătire spirituală pentru revenirea lui Isus.

Programul „100 de zile de rugăciune”, început în 25 martie, are ca scop îndeplinirea planului despre care unul dintre pionierii Bisericii Adventiste, Ellen G. White, a spus că Dumnezeu nu l-a putut realiza pentru biserică în cadrul Sesiunii Conferinței Generale din 1901, din Battle Creek, Michigan.

Dumnezeu plănuise o redeșteptare spirituală profundă și să schimbe viața participanților reconciliați prin smerenie și mărturisirea păcatelor în cadrul sesiunii din 1901, a spus White după trezirea dintr-o viziune cunoscută sub numele de „Ce ar fi putut să fie” (Mărturii, vol. 8, pag. 100).

Dar acest lucru nu s-a întâmplat deoarece participanții cu inima împietrită au împiedicat realizarea unității dorite de Dumnezeu, a spus ea.

„Profund dezamăgită, ea a înțeles că Domnul ar fi putut reveni în timpul vieții acelor credincioși, însă poporul Său nu a răspuns apelului Duhului Sfânt așa cum ar fi trebuit”, s-a afirmat într-o declarație a Asociației Pastorale din cadrul Conferinței Generale, care organizează cele „100 de zile de rugăciune”.

Cele „100 de zile de rugăciune” îi invită pe credincioșii adventiști să petreacă zilnic timp rugându-se pentru revărsarea Duhului Sfânt, pentru liderii bisericii, și pentru deciziile care vor fi luate în cadrul Sesiunii Conferinței Generale, întâlnirea de lucru a Bisericii mondiale ce are loc o dată la cinci ani. Cele „100 de zile de rugăciune” se vor încheia în 11 iulie, la finalul sesiunii din San Antonio, Texas.

Credincioșii se pot înscrie pe site-ul 100DaysofPrayer.org pentru a primi un e-mail zilnic, începând din 25 martie, din partea Asociației Pastorale. E-mail-ul va include mesaje devoționale practice, din viața reală, nume ale liderilor bisericii pentru care să ne rugăm, și nevoi pe care să le amintim în rugăciune, în timpul realizării pregătirilor pentru sesiune. Participanții se pot înscrie individual sau ca biserici, grupe mici sau școli.

Pentru a primi e-mail-ul zilnic, vă puteți înscrie aici.

Jerry Page, Secretarul Asociației Pastorale, a spus că se roagă pentru o revărsare a Duhului Sfânt în cadrul Sesiunii Conferinței Generale similară celei experimentate de ucenicii lui Isus în camera de sus.

„Ne dăm seama de faptul că trebuie să se ia decizii majore, și trebuie luate în considerare opinii diferite”, a spus Page. „Ne rugăm ca aceste întâlniri vitale să fie un ocazia în care Dumnezeu pătrunde în inimile indivizilor și, la fel ca în cartea Faptelor Apostolilor, să aprindă o pasiune pentru împărtășirea evangheliei întregii lumi.”

Dar cea mai mare speranță a liderilor bisericii este ca sesiunea din 2015 să nu o repete pe cea din 1901, iar Isus să revină în curând.

Andrew McChesney/ Adventist Review (preluat de pe adventist.ro)

VN:F [1.9.22_1171]
Cum ți-a plăcut articolul?
Rating: 5.8/10 (4 votes cast)
100 de zile de rugaciune, 5.8 out of 10 based on 4 ratings
Share

Scrie un comentariu

 

 

 

Puteti folosi aceste taguri HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 1.228.041 bad guys.